Mūsdienās fotografēšana ar mobilo tālruni attīstās diezgan strauji. Mūsdienu tālruņu kameras ļauj uzņemt greznus kadrus, turklāt tas notiek ātri un viegli. Cilvēks var uzņemt fotogrāfiju jebkur un jebkad, kad tas ir ērti. Mobilo telefonu uzņem ne tikai pašbildes un ēdienu, bet arī reklāmas, mākslu un reportāžas. Ja iznākums ir izdevies un kvalitatīvs, tad nav svarīgi, ar kādu ierīci šis rezultāts tika iegūts. Prasmīgās rokās ar mobilā telefona palīdzību var iegūt glūži labas bildes!

Mūsu fotostudija piedāvā 2 studijas, kurās varat fotografēt ar tālruni skaistā vietā ar vai bez dekorācijām. Varat arī izīrēt mūsu aprīkojumu, ko varat atrast mūsu vietnē.

Iesvētīšana un stabilizācija

Gaisma ir pamatelements fotogrāfijā, tāpēc vājā apgaismojumā ļoti cieš ar telefonu uzņemto fotoattēlu kvalitāte. Tāpat nepietiekama apgaismojuma apstākļos ir jāizmanto taimeris, lai īstajā brīdī telefons nekustētos, un attēls būtu izplūdis. Šādos apstākļos labāk ir izmantot statīvu, lai tālruni noturētu stabilā stāvoklī. Statīvs ir specializēts mobilais balsts, kas paredzēts dažādu optisko instrumentu fiksēšanai noteiktā pozīcijā.

Lietojumprogrammas apstrādei

  1. Adobe Photoshop Express (Tās galvenā lietojumprogrammas priekšrocība ir filtru klātbūtne, kas automātiski novērš izkliedētās nokrāsas vai koriģē ekspozīciju).
  2. Adobe Photoshop Lightroom (Aplikācijas priekšrocības ir plašs rīku komplekts, daudzi filtri un efekti, kolāžu veidošana, koriģējošie elementi)
  3. 3. Canva (bezmaksas grafikas lietotne, lieliski piemērota dizainam, prezentācijām, video vai sociālo mediju ziņām).
  4. Snapseed (lietojumprogramma, kurā ir viss nepieciešamais pamata attēla korekcijai. Un tai ir vienkāršs, īpaši draudzīgs interfeiss).
  5. Pixlr (aplikācija ar vairākiem bezmaksas filtriem, kolāžu veidošana, defektu noņemšana no portretiem utt.).
  6. VSCO (aplikācija ar interesantiem filtriem un profesionāla līmeņa rīkiem foto korekcijai).

7.Fotor (lietojumprogramma ar daudzām funkcijām un rīkiem attēla uzlabošanai, viedajiem filtriem, plašu kolāžu veidņu klāstu).

8.PicsArt (aplikācija, kurā var rediģēt ne tikai fotogrāfijas, bet arī video; veidot video kolāžas, lietot filtrus, retušēt portretus, veidnes stāstiem).

Ar tālruni varat uzņemt lieliskas fotogrāfijas. Lai to izdarītu, ir vairākas lietojumprogrammas un dažādas programmas, kas īpaši izstrādātas mobilajām ierīcēm. Jūs varat izvēlēties aplikācijas atbilstoši savām vajadzībām. Fotoattēlu redaktori noteikti padarīs jebkuru fotoattēlu labāku īsā laikā.